Bij Healthcare Barcelona ontvang je de (para)medische zorg zoals je die in je eigen land gewend bent

Home-healthcare-barcelona

De tijd die aan je besteed wordt, het begrijpen van je cultuur en uiteraard het spreken van je taal maken het verschil in een goede gezondheidszorg.

Alle specialisten in ons centrum zijn buitenlanders, geselecteerd om bij ons te werken, van hoog educatief niveau met titels exclusief behaald in het buitenland (Nederland, België en Verenigde Staten) en met werkervaring in verschillende landen. De artsen, fysiotherapeuten, trainers en diëtisten spreken Engels, Nederlands, Duits, Frans, Arabisch, Grieks en natuurlijk Spaans.

Dankzij de eigen ervaring die alle professionals van Healthcare Barcelona hebben als expats, begrijpen zij zelf goed wat de problemen en wensen zijn van de internationale cliënten zowel van hen die hier wonen als zij die op bezoek zijn in Barcelona.

Allen delen dezelfde filosofie: werken als een team om de beste gezondheidszorg te bieden, veel persoonlijke aandacht, lange tijdsbesteding om je situatie goed te begrijpen, behandeling in jouw taal of minimaal Engels, een holistische en multidisciplinaire benadering indien nodig.

Ons nieuwe centrum heeft een warm natuurlijk en positief design om je op je gemak te voelen zonder tijdsdruk te ervaren door onze lange behandeltijden. Daarnaast bevat het verschillende specifieke ruimtes voor alle multidisciplinaire diensten zoals huisartsenzorg, fysiotherapie, personal (fysio) training en revalidatie, voedingsadvies en zelfs voor yoga.

SERVICES

ONZE INTERNATIONALE PROFESSIONALS

ONTDEK ONS NIEUWE CENTRUM